La revenirea în Liga a doua la fotbal, ASA Tg.-Mureş a debutat cu o victorie: 2-1 cu Ştiinţa Miroslava!

ok

La revenirea în Liga a doua la fotbal, ASA Tg.-Mureş a debutat cu o victorie: 2-1 cu Ştiinţa Miroslava!

Vineri, pe Trans-Sil, pe o căldură înnăbuşitoare, vreo 300 de iubitori ai fotbalului s-au prezentat pentru a vedea noua echipă a ASA-ului, în meciul prolog al primei etape din acest sezon, adversară fiind o formaţie nou promovată în eşalonul secund, Ştiinţa Miroslava(din jud. Iaşi).

Din păcate, cei prezenţi pe stadion au urmărit un joc de o slabă factură tehnico-tactică, cu multe greşeli individuale şi puţine realizări. În afara de vreo două scheme puse în aplicare în jocul de ieri, probabil exersate la antrenamente, târgumureşenii s-au zbătut mult, reuşind o victorie pe final de meci. Pentru mureşeni au înscris Licu15) şi Muntean(78), iar pentru oaspeţi a punctat Căinari(40).

O minune! Ieri l-am văzut pe stadion şi pe preşedintele ASA-ului, Dinu Gheorghe, zis şi Vamă, care a lăsat studioul de televiziune din Capitală şi a venit, la Tg.-Mureş, să-şi vadă…locul de muncă!! Omul acesta stă mai mult la Bucureşti şi, aţi ghicit, de acolo conduce clubul mureşean! Ştiţi desigur, aşa a procedat şi Daniel Stanciu!!

Iată 11-ele ASA-ului din jocul de ieri: Iacob-Băjan, Ene, Ilie, Panait-Iacob, Candrea, Muntean, Licu-Boiciuc, T. Petriş. Au mai jucat: Stoica şi Schieb.

Sursa foto:liga2.ro

V.Petre