Fotograful Halmágyi Zsolt, premiat de Asociația Presei Sportive din Ungaria!

IMG_1907

Fotograful Halmágyi Zsolt, premiat de Asociația Presei Sportive din Ungaria!

În acest an, Asociația Presei Sportive din Ungaria împlinește 110 de ani de la înființare! Cu această ocazie, Asociația Presei Sportive din Ungaria va organiza, în perioada 16-19 mai 2019, la Budapesta, un Congres Jubiliar, la care vor lua parte ziariști sportivi din toată lumea. Asociația Presei Sportive din România va fi reprezentată de Dumitru Graur, președintele A.P.S.R. La întâlnire de la Budapesta vor fi prezenți (și) președintele A.I.P.S., Gianni Merlo(Italia), și Emanuel Fântâneanu(România), membru al Comitetului Executiv al A.I.P.S.
Cu câteva zile în urmă, cu ocazia participării la C.M. de tenis de masă de la Budapesta, fotograful harghitean Halmágyi Zsolt, membru al Asociației Presei Sportive din România și al celei similare din Ungaria, a primit din partea Asociației Presei Sportive din Ungaria o „Plachetă aniversară”, pentru promovarea sportului pe plan internațional. Bravo, Zsolt!
Köszöntöm a Magyar Sportújságírok Szövetségét megalakulásának 110. éves évfordúlóján! Gratulálok csíkszeredai barátomnak, Halmágyi Zsoltnak, aki fotó kategoriában 1994-ben díjazottja a Román,  valamint 2019-ben a Magyar Sportújságírók Szövetségének! Bravo Zsolt!
Aurel Rațiu