Primim de la Primăria Târgu-Mureș!

800px-Primaria_Targu_Mures

Primim de la Primăria Târgu-Mureș!

La solicitarea publicației noastre, înregistrată cu numărul 8356/10.02.2020, Primăria Târgu-Mureș ne-a trimis, sub semnătura consilierului de sport Mihai Notar, următorul răspuns:
”Bugetul 2019 sport masa(ptr Toți) = 246.754 ron;
Bugetul 2019 sport performantă   = 1.308.638 ron;
Bugetul 2019 sport școlar              = 382.271 ron;
Structurile sportive depun proiecte pentru manifestări sportive, competiții, campionate și în urma verificării deconturilor depuse se virează suma din contractul de finanțare nerambursabilă de la bugetul local, în contul bancar al structurii sportive.
Cetățenii care doresc practicarea sporturilor de masă sunt sustinuti de Municipiul Târgu Mureș prin punerea la dispoziție a terenurilor de iarbă si sintetice din cadrul Complexului de agrement Week-End, prin organizarea campionatelor de minifotbal pe toată perioada anului, care la sfârșitul campionatelor sunt premiați în cadru festiv de municipiul Targu Mureș. La fel s-a implementat inițierea gratuită a copiilor pentru a învăța inotul în bazinul (balon)acoperit din cadrul aceluiaș complex de agrement.
Cu ocazia ,, Zilelor Târgumureșene” sunt invitațí toțí doritorii de mișcare in aer liber să participe la manifestările din diferite locații puse la dispoziție de Municipalitate.
Echipa C.S.M. este beneficiară a sumelor aprobate in buget separat de proiectele sportive, prin H.C.L.
Sportul școlar este sprijinit prin acordarea de finanțare de la bugetul local prin proiecte sportive
”.
12 martie 2020
(Sursa foto :wikipedia.org).
Mihai Notar-consilier sport.